joi, 23 februarie 2017

Cadou 1500PB




Cuvântul “imunitate” este pe buzele noastre pe tot parcursul anului!
Lunile capricioase ale primăverii aduc variaţii ale temperaturii şi este necesar să ne fortificăm organismul, să avem o imunitate ridicată, energie şi entuziasm pentru a ne putea bucura de zilele calde şi frumoase care urmează.

Pregăteşte-te din timp pentru primăvară cu formula lichidă pentru întărirea sistemului imunitar – SambuRex – cu o doză mare de extract de soc negru şi un amestec patentat de plante ce conţine Echinacea şi Astragalus!
Pe locuri, fiţi gata ... imunitatea la control!


La fiecare comandă de peste 1500 PB îţi oferim CADOU SambuRex!

Tot în această perioadă se instalează şi astenia de primăvară, o stare caracterizată prin lipsa de vitalitate şi oboseală generală.

Îmbunătăţeşte-ţi rezistenţa corpului şi menţine-ţi nivelul crescut de energie cu ajutorul sucului de fructe noni - Polinesian Noni!

 Energie la cote maxime! Alege Pachet 2 Polinesian Noni cu 20% REDUCERE!


Adaugă în coş




Promoţiile sunt în limita stocului disponibil.

Promoţiile sunt active în perioada 24 februarie - 2 martie 2017 în toate Centrele CaliVita, la CaliVita Express şi în magazinul on-line (până joi 2 martie 2017 orele 16:00)! Produsele CADOU nu beneficiază de PB şi PC. În cazul promoţiilor cu reducere, PB nu se modifică iar PC scad proporţional.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu