vineri, 10 martie 2017

Bratara Helo LX

Helo este un dispozitiv revoluționar , care vă ajută să urmăriți semnele vitale
și oferă sfaturi și sugestii pentru a îmbunătăți stilul tău de viață.
Helo vă permite să monitorizeze semnele vitale 24/7 - complet echipate cu senzorii de cele mai avansate și precise de pe piață.
Această brățară are capacitatea de măsurare de până la 8 componente diferite ale vietii tale pe care doriți să le urmăriți. Include…
Tensiunii arteriale, ECG, puls, ritm de respirare, concentratia de zahar din gange, starea de spirit si de oboseala precum și monitorizarea  inimii.
Ați putea fi surprins, dar există unele știință destul de puternic în spatele acestui; Care este motivul pentru care ne-am echipat cu formația noastră hipoalergenice opțiunea de a insera plăci de titan cu germaniu și Himalaya sare, pentru a aduce beneficii organismului tau.
Să aibă grijă de cei dragi
WECARE este o funcție uimitoare, care vă permite să verificați la distanță starea de sănătate a părinților dumneavoastră, prieteni și cei dragi oricând, oriunde.
Cu un clic pe un buton din interiorul aplicației HELO, puteți verifica semnele vitale și pentru a obține acces la rapoartele de sănătate ale fiecărei persoane le-ați legat cu interiorul aplicației.
Vă faceți griji despre cineva? HELO poate ajuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu